Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731636956

Amistoso (Int., RC) 731636956 Información oficial sobre el partido 731636956 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 0 - 4 Animex Ełk Alineación oficial del equipo 'Animex Ełk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ni neu Alineación oficial del equipo 'ni neu' en el partido 0 - 2 Animex Ełk Alineación oficial del equipo 'Animex Ełk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ni neu

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del neu van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mohamed Vallejo Ortiz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Mohamed Vallejo Ortiz de neu va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Juanma Ramos al minut 61 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mohamed Vallejo Ortiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Animex Ełk

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Aleksander Mikucki quedar desmarcat i marcar per a Animex al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Matej Dabanovič va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Animex l'avantatge per 0 - 3. Bogdan Porcărin en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Animex va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Klemens Łabędzki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Animex quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Matej Dabanovič va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zbigniew Grabowski després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vali Hazaparu va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Ernest Janda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vali Hazaparu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Matej Dabanovič, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Animex va quedar sense poder incrementar el seu marcador.