Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731636354

Amistoso (Int.) 731636354 Información oficial sobre el partido 731636354 en Hattrick

26.05.2024 23:00:00

Woods & Peeks Alineación oficial del equipo 'Woods & Peeks' en el partido 4 - 1 De Harense Wolven Alineación oficial del equipo 'De Harense Wolven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Woods & Peeks Alineación oficial del equipo 'Woods & Peeks' en el partido 3 - 2 De Harense Wolven Alineación oficial del equipo 'De Harense Wolven' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,8 % 4,7 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Woods & Peeks

Goles Goles

  • 112 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5, Dean Stanton va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Woods va posar-se per davant 2 - 1 al minut 29, quan Marek Adamčík va llançar una pena màxima perfectament.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Gino Radenac va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Woods va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Laurent Sterken des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Max Risamasu al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Esequiel Sánchez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Scottie Bakshi per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Max Risamasu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Scottie Bakshi va marxar per velocitat al minut 48 i va fer una passada de la mort a Dean Stanton, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gino Radenac va rematar alt.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Max Risamasu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Gino Radenac una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Max Risamasu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esequiel Sánchez de Woods amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

De Harense Wolven

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Harense es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Johnny Maridjan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Laurens Backbier va fer una jugada per la banda esquerra, però Daniel Lampo va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Laurens Backbier quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Daniel Lampo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Harense va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Cees Jan Zurel.