Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731636124

Amistoso 731636124 Información oficial sobre el partido 731636124 en Hattrick

22.05.2024 19:30:00

Atlético Flamingos Alineación oficial del equipo 'Atlético Flamingos' en el partido 3 - 1 PTB Ballers FC Alineación oficial del equipo 'PTB Ballers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Flamingos Alineación oficial del equipo 'Atlético Flamingos' en el partido 1 - 1 PTB Ballers FC Alineación oficial del equipo 'PTB Ballers FC' en el partido
Tiene suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Flamingos

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Joginder Yadav de Flamingos aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 62 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Clayton Lockman. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Mattias Holtenbrant va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Al minut 15, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Flamingos van sortir al contraatac al minut 48, però Clayton Lockman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joginder Yadav de Flamingos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vojtěch Chudomel de Flamingos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lukáš Voříšek.

PTB Ballers FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Norbert Nyári va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mateusz Sputo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Rudi Riadi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Agustín Fabián Stetson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janusz Aszkełowicz de Ballers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.