Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731636019

Amistoso (Int.) 731636019 Información oficial sobre el partido 731636019 en Hattrick

26.05.2024 23:10:00

Perseids reloaded Alineación oficial del equipo 'Perseids reloaded' en el partido 0 - 4 GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perseids reloaded Alineación oficial del equipo 'Perseids reloaded' en el partido 0 - 1 GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perseids reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ronald Trusty va entorpir al marcador d'en Demetri Jamison per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Perseids va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Debabrata Mashelkar, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Darryl Lynch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krishang Chatterjee de Perseids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

GranJosini

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Alots Allona va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 31. 0 - 1 per a GranJosini.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kristinn Birgisson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Samuel Torrejón la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Amado Quiñones va descol·locar totalment la defensa contrària i Samuel Torrejón no va perdonar i va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Kristinn Birgisson de GranJosini va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En 翼 (Tsubasa) 佐々木 (Sasaki) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Imanol Tamariz Rueda.