Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731635896

Amistoso (Int., RC) 731635896 Información oficial sobre el partido 731635896 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Coctelero's Alineación oficial del equipo 'Coctelero's' en el partido 1 - 4 le tigri del bengala Alineación oficial del equipo 'le tigri del bengala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Coctelero's Alineación oficial del equipo 'Coctelero's' en el partido 0 - 7 le tigri del bengala Alineación oficial del equipo 'le tigri del bengala' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coctelero's

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cocteleros amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Alejandro Elizaburu, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Cocteleros va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fabio Balato va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabio Balato de Cocteleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Ramirez Rul de Cocteleros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

le tigri del bengala

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Roberto Masucci, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 22.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Sisto La mattina donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a bengala l'avantatge per 1 - 3. Livio Serena en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Livio Serena, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de bengala la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del bengala que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Livio Serena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): bengala va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ramón Horacio Millet es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 206 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 52 minuts de joc, Alberto Claravalls semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francesco Feliciani, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francesco Feliciani va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Francesco Feliciani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.