Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731635431

Amistoso (Int.) 731635431 Información oficial sobre el partido 731635431 en Hattrick

22.05.2024 17:55:00

Iskra Przysietnica Alineación oficial del equipo 'Iskra Przysietnica' en el partido 4 - 3 F.C. Remei Alineación oficial del equipo 'F.C. Remei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iskra Przysietnica Alineación oficial del equipo 'Iskra Przysietnica' en el partido 1 - 3 F.C. Remei Alineación oficial del equipo 'F.C. Remei' en el partido
Tiene bastante suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iskra Przysietnica

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 40 i semblava que Przysietnica desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rościsław Sygocki va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): Artur Lomaka de Przysietnica va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sean Banfield que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Artur Lomaka arribés a peus de Leviticus Angara, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Przysietnica el 3 - 2.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Radosław Nikodem, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Przysietnica.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Stribor Tomaševič va intentar anar-se'n per velocitat al minut 23 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Leviticus Angara va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Radosław Nikodem, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Eugèni Morant del Przysietnica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Artur Lomaka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Iacopo Alfano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Radosław Nikodem arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Przysietnica ho intentava per la dreta per mitjà de Cezary Sieradzki, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C. Remei

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Remei prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Olivos.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Mel Gutiérrez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Remei, Paco Céspedes, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Hugo Ansa va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 86 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Remei va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En José Olivos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mel Gutiérrez.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77 del partit, Mel Gutiérrez de l'equip Remei, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.