Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731634911

Amistoso (Int.) 731634911 Información oficial sobre el partido 731634911 en Hattrick

26.05.2024 22:40:00

Luchito Mario FC Alineación oficial del equipo 'Luchito Mario FC' en el partido 0 - 4 cappie Fc 2 Alineación oficial del equipo 'cappie Fc 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Luchito Mario FC Alineación oficial del equipo 'Luchito Mario FC' en el partido 2 - 2 cappie Fc 2 Alineación oficial del equipo 'cappie Fc 2' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luchito Mario FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Manuel Espinoza va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Luchito.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Luchito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Izarra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benjámin Gohér.
  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Francisco 'El Blondo' Torrealba va errar un penal al minut 41 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lesław Cebrat de Luchito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

cappie Fc 2

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): cappie agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tommi Jahkonen amb mestria.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Bim Lamberty de cappie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Alessandro Nannicini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cappie, Elísio Pinto, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a cappie l'avantatge per 0 - 4. Bim Lamberty en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): cappie va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier 'El Chuky' Labbé va desviar el xut final de Bim Lamberty després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Shir Dazanshvili després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier 'El Chuky' Labbé va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Paco Manzanares de cappie va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dan-George Panaite es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.