Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731634231

Amistoso (Int.) 731634231 Información oficial sobre el partido 731634231 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

usgo1960 Alineación oficial del equipo 'usgo1960' en el partido 1 - 4 SandstorM Alineación oficial del equipo 'SandstorM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
usgo1960 Alineación oficial del equipo 'usgo1960' en el partido 0 - 8 SandstorM Alineación oficial del equipo 'SandstorM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

usgo1960

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El usgo1960 no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Juan Volante es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Rena quasi marca en una jugada assajada de córner que Boris Tanchev havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Volante va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iñaki Rabía va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nuno Sanluis estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miguel Salas Tovar, als 79 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Salvador Battaglini de usgo1960 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SandstorM

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Billy Fasano va posar els visitants SandstorM per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Ryszard Ostasiewicz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Andrew Odhiambo va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a SandstorM.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ryszard Ostasiewicz, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SandstorM van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 英明 (Hideaki) 大石 (Oishi), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Ryszard Ostasiewicz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mihai-Radu Nastasia va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrew Odhiambo després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Ovando Ferrer va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Ignacio Ovando Ferrer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mourad Zaafan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Andrew Odhiambo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacio Ovando Ferrer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78 en Ryszard Ostasiewicz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.