Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731634079

Amistoso (Int.) 731634079 Información oficial sobre el partido 731634079 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Tradumon Alineación oficial del equipo 'Tradumon' en el partido 4 - 5 Twilight of the Thunder God Alineación oficial del equipo 'Twilight of the Thunder God' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Tradumon Alineación oficial del equipo 'Tradumon' en el partido 1 - 7 Twilight of the Thunder God Alineación oficial del equipo 'Twilight of the Thunder God' en el partido
Tiene bastante suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tradumon

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Tradumon aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Esteban Parra va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Areda estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Luis Hirmas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 24.
  • 114 Minuto 60 (Gol de penalti): Tradumon va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Alejandro Areda, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 87 minuts de joc, Hernán Sierra Torras, corrent com un esperitat, superà primer Erik Nymoen per velocitat, i després el porter posant el 4 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gerard Śliwiniak, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Fernández Mugartegui de Tradumon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radek Křen de Tradumon es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Twilight of the Thunder God

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Twilight agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jimmy Dobson amb mestria.
  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Lee Casey va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 26: 2 - 2.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Leonard Badham que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Twilight.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): En Lee Casey donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 82 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Yousef Abbas Ramahy va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Twilight.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Twilight que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yousef Abbas Ramahy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rustam Jutt.