Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731633958

Amistoso (Int.) 731633958 Información oficial sobre el partido 731633958 en Hattrick

21.05.2024 21:30:00

Wigginton Celtics Alineación oficial del equipo 'Wigginton Celtics' en el partido 5 - 0 radakovo Alineación oficial del equipo 'radakovo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Wigginton Celtics Alineación oficial del equipo 'Wigginton Celtics' en el partido 5 - 0 radakovo Alineación oficial del equipo 'radakovo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wigginton Celtics

Goles Goles

  • 187 Minuto 11 (Gol tiro lejano): Després de 11 minuts el Wigginton, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Silvinas Suchodolskas sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Wigginton i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 25 minuts de joc. Mentre en Silvinas Suchodolskas el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Wigginton va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Richie Thomson va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Vichi Kurrer va pentinar un córner cap al segon pal que Richie Thomson va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 187 Minuto 87 (Gol tiro lejano): En Vichi Kurrer conduïa pel cercle central i, veient a en Cristiano Ibarra desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Wigginton va deixar en bona posició a en Rolf Nussbaum per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Heilyn Daniels, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Vichi Kurrer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Richie Thomson gairebé va marcar per a Wigginton des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): El Wigginton se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 83, en Heilyn Daniels va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vichi Kurrer de Wigginton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

radakovo

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Gomicio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sepp Kuchenmeister de radakovo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucian Geicu de radakovo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.