Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731632940

Amistoso (Int.) 731632940 Información oficial sobre el partido 731632940 en Hattrick

22.05.2024 22:50:00

Aniversario-BarzaU Alineación oficial del equipo 'Aniversario-BarzaU' en el partido 2 - 4 Exilio cadista Alineación oficial del equipo 'Exilio cadista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aniversario-BarzaU Alineación oficial del equipo 'Aniversario-BarzaU' en el partido 2 - 5 Exilio cadista Alineación oficial del equipo 'Exilio cadista' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aniversario-BarzaU

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Passat el minut 17 de joc, Bernhard Döhner facilitava les coses al Aniversario-BarzaU amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Bernhard Döhner es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Franco Kahn, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Exilio cadista

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roberto Conforto quedar desmarcat i marcar per a cadista al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Antonio Puente va descol·locar totalment la defensa contrària i Andrea Procofio no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Manel Palomeque va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joni Oravainen de cadista l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Zenildo Beato va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 誠 (Jo) 中田 (Nakata) va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): cadista quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Baldomer Masimon va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andrea Procofio. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.