Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731631728

Amistoso 731631728 Información oficial sobre el partido 731631728 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Amics CF Alineación oficial del equipo 'Amics CF' en el partido 2 - 2 Cruzcampo FC Alineación oficial del equipo 'Cruzcampo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amics CF Alineación oficial del equipo 'Amics CF' en el partido 1 - 2 Cruzcampo FC Alineación oficial del equipo 'Cruzcampo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amics CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Franco Saieva de Amics empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Amics va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marlon Umbarila ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Gómez de Rivero quasi marca en una jugada assajada de córner que Gerardo Martínez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Maindi Bidakurtzio gairebé va marcar per a Amics des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrico Ruscigno.

Cruzcampo FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cruzcampo. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Gian Maria Gaioni xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 109 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 80 minuts Laurín Revuelta es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Pedro Gómez de Rivero que d'un gran xut va marcar per a Amics el 2 - 1.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 88 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pepe Villachica.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): 庞 (Pang) 其方 (Qifang) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Indalecio Velai, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Jordi Aymerich va xutar magistralment una falta al minut 36 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosme Cerrillo de Cruzcampo es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.