Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731630842

Amistoso (Int.) 731630842 Información oficial sobre el partido 731630842 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 2 - 3 FC Erpeldang Alineación oficial del equipo 'FC Erpeldang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 3 - 1 FC Erpeldang Alineación oficial del equipo 'FC Erpeldang' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Eihartz Arranberria va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cartagineses.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paul Kombe va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Paul Kombe que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kai Agurrola va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Kjell Hagen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Cartagineses per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eihartz Arranberria, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Racibor Retecki de Cartagineses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64 del partit, Racibor Retecki de l'equip Cartagineses, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

FC Erpeldang

Goles Goles

  • 152 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Thomas Nærum va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Mike Mouritsen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Erpeldang va ser finalitzada des de l'esquerra per Thomas Nærum al minut 70. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Todor Denchev va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gustaw Stępka va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Gosta Gutiérrez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gustaw Stępka va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Generoso Ricco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Thomas Nærum, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Erpeldang va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Phil van der Bent de Erpeldang amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.