Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731630678

Amistoso (Int., RC) 731630678 Información oficial sobre el partido 731630678 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Nottinghan Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottinghan Prisa' en el partido 5 - 1 FC Deichkicker Emden Alineación oficial del equipo 'FC Deichkicker Emden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nottinghan Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottinghan Prisa' en el partido 2 - 0 FC Deichkicker Emden Alineación oficial del equipo 'FC Deichkicker Emden' en el partido
Tiene bastante suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottinghan Prisa

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Ľubomír Rosinaj va donar a Nottinghan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Dimitry Gey va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Nottinghan.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zamin Məmmədov va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ľubomír Rosinaj, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Nottinghan.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Als 89 minuts, Zamin Məmmədov va ampliar l'avantatge de Nottinghan amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nottinghan, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Quiriaco Bezares va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

FC Deichkicker Emden

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Franck Faber va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Deichkicker van seguir progressant per la banda dreta. Dario Sinesi va tenir la seva oportunitat al minut 50, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.