Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731630511

Amistoso (Int., RC) 731630511 Información oficial sobre el partido 731630511 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 2 - 4 Hausboot.ev Alineación oficial del equipo 'Hausboot.ev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido 1 - 2 Hausboot.ev Alineación oficial del equipo 'Hausboot.ev' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Ángel Morón igualava per Espanyol en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Manuel Navarro Malta va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Ángel Morón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Salvador Urzáiz Pardo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Hausboot.ev

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Hausboot.ev va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vildan Falyakhov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Erasmo Izaguirre que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Fabio Ambros que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lúcio Pratas sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 68 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Erasmo Izaguirre va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 2 - 4 per a Hausboot.ev.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Erasmo Izaguirre de Hausboot.ev va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Erasmo Izaguirre va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Mark Bartussek de Hausboot.ev va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.