Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731630191

Amistoso (Int., RC) 731630191 Información oficial sobre el partido 731630191 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 4 - 2 FC Drogon Chelsea Alineación oficial del equipo 'FC Drogon Chelsea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
S. LORENZO DE ALMAGRO Alineación oficial del equipo 'S. LORENZO DE ALMAGRO' en el partido 6 - 0 FC Drogon Chelsea Alineación oficial del equipo 'FC Drogon Chelsea' en el partido
Tiene mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S. LORENZO DE ALMAGRO

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): LORENZO va posar-se per davant 1 - 0 al minut 19, quan Adrián Aburto va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Villaba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adrián Aburto el va rematar Luis Lazcano amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a LORENZO i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 80 minuts de joc. Mentre en Adrián Aburto el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Villaba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrián Aburto va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant William Pake va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Adrián Aburto de LORENZO gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Luis Villaba, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Néstor Outeda de LORENZO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Drogon Chelsea

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Walther Hons de Chelsea va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Chelsea era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jermaine Farris va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Alisdair Forbes va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter Isaak de Chelsea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walther Hons.