Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731629970

Amistoso (Int., RC) 731629970 Información oficial sobre el partido 731629970 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Żniwiarze Alineación oficial del equipo 'Żniwiarze' en el partido 3 - 4 Cabuya FC Alineación oficial del equipo 'Cabuya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Żniwiarze Alineación oficial del equipo 'Żniwiarze' en el partido 2 - 5 Cabuya FC Alineación oficial del equipo 'Cabuya FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Żniwiarze

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Żniwiarze s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Behnam Baddu per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Żniwiarze va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Franciszek Danielczyk, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Radosław Szimke que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 102 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Als 110 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Żniwiarze va acabar amb la pilota als peus de Ireneusz Rosłoński que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Bartłomiej Koliński va sorprendre Boet de Kwaadsteniet amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Idzi Kiepas de Żniwiarze va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dominik Grzenkowicz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Dominik Grzenkowicz de Żniwiarze va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cabuya FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Żniwiarze. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Falko van Witsen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cabuya es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 55.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Norbert Anita va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cabuya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Bert-Jan Veen.
  • 182 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gert Holkema, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Bert-Jan Veen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 250 Minuto 44 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Barry van Homoet l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gert Holkema sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.