Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731629933

Amistoso (Int.) 731629933 Información oficial sobre el partido 731629933 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido 8 - 1 FK Karpaty Limbach Alineación oficial del equipo 'FK Karpaty Limbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido 4 - 0 FK Karpaty Limbach Alineación oficial del equipo 'FK Karpaty Limbach' en el partido
Tiene mucha potra 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ases-Málaga

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Evgeniy Chumachenko, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Evgeniy Chumachenko va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Ases-Málaga va aconseguir el 3 - 0 quan Evgeniy Chumachenko va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): David Muhoro va augmentar la diferència de Ases-Málaga a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Nino Dexo va incrementar l'avantatge de Ases-Málaga amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ases-Málaga. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jérémy Thuillier xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ases-Málaga pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jérémy Thuillier va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Ases-Málaga va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Osmar Schwemler va poder fer el 8 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Knut Alnæs de Ases-Málaga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FK Karpaty Limbach

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el FKL va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Filip Šmýkal, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 7 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dárius Čvartinský de FKL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.