Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731628679

Amistoso (Int., RC) 731628679 Información oficial sobre el partido 731628679 en Hattrick

22.05.2024 08:15:00

Dukling team Alineación oficial del equipo 'Dukling team' en el partido 5 - 1 pak spor Alineación oficial del equipo 'pak spor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dukling team Alineación oficial del equipo 'Dukling team' en el partido 0 - 1 pak spor Alineación oficial del equipo 'pak spor' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dukling team

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dukling eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 12, Arkadii Golubev va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): El porter de Dukling va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ustym Pankiv va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Dukling va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rain Pohl des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Vyacheslav Kambur va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dukling, Kondrat Ernst, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 82 minuts quan Maksym Nebaba va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Arkadii Golubev, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dukling va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rain Pohl va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Vyacheslav Kambur va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rain Pohl de Dukling va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pak spor

Goles Goles