Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731628294

Amistoso (Int., RC) 731628294 Información oficial sobre el partido 731628294 en Hattrick

25.05.2024 21:30:00

Iford Blues Alineación oficial del equipo 'Iford Blues' en el partido 6 - 1 ALTINTAŞ SPORTİF Alineación oficial del equipo 'ALTINTAŞ SPORTİF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iford Blues Alineación oficial del equipo 'Iford Blues' en el partido 4 - 0 ALTINTAŞ SPORTİF Alineación oficial del equipo 'ALTINTAŞ SPORTİF' en el partido
Tiene suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iford Blues

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Iford va ser Kevin Dolphin.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luke Powell es va introduir dins la defensa central al minut 13, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luke Powell va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Iford. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luke Powell xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 135 Minuto 82 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Leon Banks va demostrar la seva experiència quan al minut 82 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 5 - 0. És un murri!
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Johnnie Butterworth va incrementar l'avantatge de Iford amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kevin Dolphin de Iford va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Bill Miles, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Euros Toshack de Iford va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johnnie Butterworth de Iford va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basil Kolasinski de Iford es va guanyar la targeta groga merescudament.

ALTINTAŞ SPORTİF

Goles Goles

  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Vitaliy Zapertov va descol·locar totalment la defensa contrària i Saadettin Yulak no va perdonar i va marcar el 5 - 1.