Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731627994

Amistoso 731627994 Información oficial sobre el partido 731627994 en Hattrick

22.05.2024 17:05:00

SexyFootball Alineación oficial del equipo 'SexyFootball' en el partido 0 - 6 Bert's firemen Alineación oficial del equipo 'Bert's firemen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SexyFootball Alineación oficial del equipo 'SexyFootball' en el partido 1 - 2 Bert's firemen Alineación oficial del equipo 'Bert's firemen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SexyFootball

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Tamas Balyon, el jugador de SexyFootball va ser expulsat al minut 69.

Bert's firemen

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Al minut 4 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tage Burman que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Andrey Bibin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de firemen, Loris Vallieri, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 180 Minuto 14 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 14 pels visitants. En Thibaut Rivaud va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, firemen va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mats Fjell.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de firemen, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Thibaut Rivaud va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 85 minuts, el tirador de faltes del firemen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tenzin Zurel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Thibaut Rivaud va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.