Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731626791

Copa 731626791 Información oficial sobre el partido 731626791 en Hattrick

29.05.2024 19:45:00

First Sunray FC Alineación oficial del equipo 'First Sunray FC' en el partido 2 - 0 TSV Sonnenschein Alineación oficial del equipo 'TSV Sonnenschein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
First Sunray FC Alineación oficial del equipo 'First Sunray FC' en el partido 2 - 0 TSV Sonnenschein Alineación oficial del equipo 'TSV Sonnenschein' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

First Sunray FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Joseph Chuula de Sunray va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Aubrey Tembo de Sunray va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Beneke Epp va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marvellous Mukunyandela va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan John Machila de Sunray gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Marvellous Mukunyandela gairebé va marcar per a Sunray des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Ceazar Kasonso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcel Kurzer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Léonard Kwamambu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Gift Nketani de Sunray va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marvellous Mukunyandela de Sunray amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

TSV Sonnenschein

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Sonnenschein van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Pankraz Elias no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Pankraz Elias va encarar al porter al 47, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sonnenschein sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kelvin Gradisar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.