Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731626613

Amistoso (Int.) 731626613 Información oficial sobre el partido 731626613 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Peteneros Alineación oficial del equipo 'Peteneros' en el partido 1 - 2 Grasshopper Maiengrün Alineación oficial del equipo 'Grasshopper Maiengrün' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peteneros Alineación oficial del equipo 'Peteneros' en el partido 1 - 2 Grasshopper Maiengrün Alineación oficial del equipo 'Grasshopper Maiengrün' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,3 % 51,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peteneros

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Miguel Mir, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Peteneros.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Kostas Eleftheroudakis i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Peteneros, però el xut de Miguel Mir va sortir bastant desviat.
  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Miguel Mir gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 202 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Adis Kljuno de Peteneros es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 22, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Grasshopper Maiengrün

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tibor Peltzer va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Krisztián Lukács va augmentar l'avantatge de GC M a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Tibor Peltzer de GC M va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marc Crespí va entorpir al marcador d'en Gulomjon Burxonov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.