Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731626289

Amistoso (Int.) 731626289 Información oficial sobre el partido 731626289 en Hattrick

25.05.2024 18:00:00

Hamburg Rapids Alineación oficial del equipo 'Hamburg Rapids' en el partido 2 - 2 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hamburg Rapids Alineación oficial del equipo 'Hamburg Rapids' en el partido 1 - 4 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamburg Rapids

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Rapids va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carl Tettnanger aconseguint el 1 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Rapids va augmentar la diferència quan Adam Schönthaler no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Rapids van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Rasmus Bogucki no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Felix Gerner va ser clau en la jugada d'atac de Rapids al minut 19, quan ell mateix va fer una passada brutal a Emanuel Pfersdorf, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rapids va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Tim Weddewarden va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Rasmus Bogucki va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rapids se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Albinchinos

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de Albinchinos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jaka Zavec va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Albinchinos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 47, quan Manuel Fernando Agrafojo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Luke Cleary al minut 2 semblava entrar, però Jonas Fackelmann va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Manuel Fernando Agrafojo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Noel Blanco va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Maximino das Vendas da Barreira va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Manuel Fernando Agrafojo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Venicio Candenas de Albinchinos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Maximino das Vendas da Barreira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jonas Fackelmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Albinchinos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jonas Fackelmann va desviar el xut final de Enrique Corres després d'una sèrie de rebots i molta confusió.