Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731626163

Amistoso (Int.) 731626163 Información oficial sobre el partido 731626163 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Almogàvers C.E. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers C.E.' en el partido 3 - 1 Starfleet AFC Alineación oficial del equipo 'Starfleet AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almogàvers C.E. Alineación oficial del equipo 'Almogàvers C.E.' en el partido 3 - 1 Starfleet AFC Alineación oficial del equipo 'Starfleet AFC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogàvers C.E.

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Zbigniew Dalka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Almogàvers es posava per davant!
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Altzaga Argaluzabeitia va pentinar un córner cap al segon pal que Daniel Argaluzabeitia va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Almogàvers i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 85 minuts de joc. Mentre en Zbigniew Dalka el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jan Rumowski va rematar alt.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Urdatx Areizkorreta de Almogàvers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Luna de Almogàvers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Starfleet AFC

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip LLAP va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Adib Berrajaâ va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Payam Jebeli gairebé marca per a LLAP al minut 38 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Hlib Pashkovskyi quasi aconsegueix empatar per LLAP al minut 42, però Joaquín Rey va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oronato Martínez de LLAP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Payam Jebeli de LLAP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hlib Pashkovskyi de LLAP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.