Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731626035

Amistoso (Int.) 731626035 Información oficial sobre el partido 731626035 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Ars Ludi Alineación oficial del equipo 'Ars Ludi' en el partido 1 - 3 bogowie z zebów Alineación oficial del equipo 'bogowie z zebów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ars Ludi Alineación oficial del equipo 'Ars Ludi' en el partido 1 - 1 bogowie z zebów Alineación oficial del equipo 'bogowie z zebów' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ars Ludi

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El contraatac de Ludi va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Lluís Pedrals va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ángel Manuel Omil es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

bogowie z zebów

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Gaweł Sobień entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al bogowie, un peu providencial d'en Juan Núñez Alvar va situar el 0-1 al panell digital.
  • 170 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Raviv Blayberg va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 136 Minuto 79 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Joel Pare encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Oliver Schön anotar per a bogowie el 1 - 3. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adolfo Hitzler va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Fortunato Gäumann va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francesco Valt va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fortunato Gäumann després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Francesco Valt va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Hitzler de bogowie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Adolfo Hitzler de bogowie va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.