Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731626032

Amistoso (Int.) 731626032 Información oficial sobre el partido 731626032 en Hattrick

22.05.2024 22:20:00

Los Apóstoles de la Batora Alineación oficial del equipo 'Los Apóstoles de la Batora' en el partido 2 - 5 bogowie z zebów Alineación oficial del equipo 'bogowie z zebów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Apóstoles de la Batora Alineación oficial del equipo 'Los Apóstoles de la Batora' en el partido 2 - 3 bogowie z zebów Alineación oficial del equipo 'bogowie z zebów' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Apóstoles de la Batora

Goles Goles

  • 190 Minuto 2 (Gol de falta): En Mirza Riđešić conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Alberto Heilbronn se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Fortunato Gäumann que va anotar el 1 - 2 per a bogowie sense cap impediment.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alberto Heilbronn, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Apóstoles.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Apóstoles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mirza Riđešić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Robert Skačan al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Elias German va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Ditmar Plaizier va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael 'Diablo' González de Apóstoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bogowie z zebów

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): bogowie van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 22, quan Fortunato Gäumann va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): bogowie va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Raviv Blayberg va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Adolfo Hitzler va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-4.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raviv Blayberg va augmentar l'avantatge de bogowie a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El bogowie creava perill des de la dreta al minut 13, però en Adrián Strunz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Adolfo Hitzler desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Adrián Strunz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Octavio Pumarino, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): Adrián Strunz va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Raviv Blayberg que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.