Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731625622

Amistoso (Int.) 731625622 Información oficial sobre el partido 731625622 en Hattrick

22.05.2024 17:15:00

CF Barcamania Alineación oficial del equipo 'CF Barcamania' en el partido 2 - 4 Hajduk Akademija Alineación oficial del equipo 'Hajduk Akademija' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CF Barcamania Alineación oficial del equipo 'CF Barcamania' en el partido 1 - 7 Hajduk Akademija Alineación oficial del equipo 'Hajduk Akademija' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Barcamania

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Barcamania per la dreta va donar com a resultat un gol de Lucas McGeorge al minut 68 que reduïa la distància a 1 - 4.
  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Barcamania no perdien la fe, i al minut 72 del partit, Luis Malagarriga va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fergus Hulleman va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 53. En Armando Udassi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Hajduk Akademija

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Duberney Ropero va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Florin Bobeş de Akademija va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 10. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 50 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Duberney Ropero de Akademija va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 50.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Daniel Fuštin va augmentar l'avantatge de Akademija a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Akademija va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Duberney Ropero va quedar-se sol davant el porter Piersandro Palanghi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vjekoslav Matika després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Piersandro Palanghi va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Donato Pierlorenzi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.