Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731625246

Amistoso (Int.) 731625246 Información oficial sobre el partido 731625246 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

New Pinkies Alineación oficial del equipo 'New Pinkies' en el partido 3 - 2 strönzelis Alineación oficial del equipo 'strönzelis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
New Pinkies Alineación oficial del equipo 'New Pinkies' en el partido 2 - 5 strönzelis Alineación oficial del equipo 'strönzelis' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,5 % 72,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Pinkies

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Pinkies s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Daniel Cunha per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 20 gràcies a la jugada de Daniel Cunha, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Giulio Lo Iacono va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Pinkies.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Borja Cabasés va ser clau en la jugada d'atac de Pinkies al minut 50, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jordi Altés, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giulio Lo Iacono va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Cunha de Pinkies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Jordi Altés de Pinkies va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

strönzelis

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Patric Riess va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 15.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Felix Kölmel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Passat el minut 39 de partit, strönzelis va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Jeremie Thuli, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pinkies. La jugada d'estratègia del strönzelis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Patric Riess va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bonaventura Arbusí de strönzelis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.