Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731625031

Amistoso (Int.) 731625031 Información oficial sobre el partido 731625031 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Olapro F.C. Alineación oficial del equipo 'Olapro F.C.' en el partido 0 - 4 Burg FK Alineación oficial del equipo 'Burg FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Olapro F.C. Alineación oficial del equipo 'Olapro F.C.' en el partido 0 - 8 Burg FK Alineación oficial del equipo 'Burg FK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olapro F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Olapro, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Addison Rubianes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Olapro José Matapozuelos quasi marca al minut 43 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfonso Grimaldo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Burg FK

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Burg Henk Jan Scheepmaker va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sören Ole Grimmig va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Lars-Magnus Rahmander va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 0 - 3 per a Burg.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Tyler Lester va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Burg.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Tyler Lester va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Asbjørn Taklo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sören Ole Grimmig de Burg la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lars-Magnus Rahmander de Burg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.