Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731623825

Amistoso (RC) 731623825 Información oficial sobre el partido 731623825 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Prionage Alineación oficial del equipo 'Prionage' en el partido 0 - 6 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prionage Alineación oficial del equipo 'Prionage' en el partido 0 - 3 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prionage

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Gonzalo López Jiménez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Moreno García de Prionage va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cesana fc

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) va acabar en una passada genial cap al jugador de Cesana Rafael Badía, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Raül Clerich va augmentar l'avantatge de Cesana a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Carmine Cosentino des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cesana. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Mikel Castilla xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Atanas Dinev va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 75, en 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) del Cesana va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Rafael Badía que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) de Cesana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Badía de Cesana es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carmine Cosentino.