Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731623603

Amistoso 731623603 Información oficial sobre el partido 731623603 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Unikaja de Botellines Alineación oficial del equipo 'Unikaja de Botellines' en el partido 3 - 0 Valareña Alineación oficial del equipo 'Valareña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unikaja de Botellines Alineación oficial del equipo 'Unikaja de Botellines' en el partido 2 - 2 Valareña Alineación oficial del equipo 'Valareña' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unikaja de Botellines

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Botellines prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Antoine Chidiac va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Naim Avar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Helge Gerstl va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Naim Avar va sortir molt desviat al minut 78.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Kalle Kallijärvi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Àngel Sagols va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tiziano Boldrin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Valareña

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Beau Reid quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Valareña Daniele Marena quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hauke Westhoff l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Volkert Claassen quasi aconsegueix empatar per Valareña al minut 37, però Federico Aladrén va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En León Milano va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Federico Aladrén.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Frano Vuger va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 206 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Daniele Marena que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Bernardo Pangallo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valareña va anar a parar a la dreta de l'atac on en Khalil Tahseen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bernardo Pangallo.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hauke Westhoff de Valareña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.