Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731623573

Amistoso (Int.) 731623573 Información oficial sobre el partido 731623573 en Hattrick

22.05.2024 17:20:00

a.f.c. kansloos Alineación oficial del equipo 'a.f.c. kansloos' en el partido 5 - 2 Karhupojat HC Alineación oficial del equipo 'Karhupojat HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
a.f.c. kansloos Alineación oficial del equipo 'a.f.c. kansloos' en el partido 3 - 0 Karhupojat HC Alineación oficial del equipo 'Karhupojat HC' en el partido
Tiene suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.f.c. kansloos

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar César Villalaúd, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kansloos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Inbal Ben Haim es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Terrell Liberty de kansloos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de kansloos pel centre va donar un gran resultat: el gol de César Villalaúd va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de kansloos a 5 - 2. Robert Van Extergem va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): kansloos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bálint Krivik en un 1 contra 1 amb el porter Arturs Lapsiņš, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Čestmír Nosek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arturs Lapsiņš al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan César Villalaúd va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Inbal Ben Haim va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Bálint Krivik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thierry Arzel de kansloos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Van Extergem es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Karhupojat HC

Goles Goles

  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 62 minuts quan Petri Kuru va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Gregor Vassimon, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 1.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Petri Kuru va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Karhupojat va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Karhupojat van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Mehmet Selim Mahrur va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.