Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731622966

Amistoso (Int., RC) 731622966 Información oficial sobre el partido 731622966 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Futbolitis Alineación oficial del equipo 'Futbolitis' en el partido 4 - 2 C.D. San Agustín Alineación oficial del equipo 'C.D. San Agustín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Futbolitis Alineación oficial del equipo 'Futbolitis' en el partido 6 - 2 C.D. San Agustín Alineación oficial del equipo 'C.D. San Agustín' en el partido
Tiene mala suerte 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbolitis

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Futbolitis, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Per Landgård per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Futbolitis una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Anna Boari, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 56.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sharif Dhaini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Futbolitis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 65.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Futbolitis a 4 - 2. William Tadi va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Anna Boari va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Futbolitis.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en William Tadi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): William Tadi de Futbolitis va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Natalino Coleschi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

C.D. San Agustín

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Genís Benedito que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): 武史 (Takeshi) 田口 (Taguchi) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Canarios, Guillermo Juárez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Juvenal Quijano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danny Carty de Canarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.