Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731622504

Amistoso (Int.) 731622504 Información oficial sobre el partido 731622504 en Hattrick

26.05.2024 23:55:00

Squad F.C Alineación oficial del equipo 'Squad F.C' en el partido 5 - 1 Horta U.E Alineación oficial del equipo 'Horta U.E' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Squad F.C Alineación oficial del equipo 'Squad F.C' en el partido 1 - 0 Horta U.E Alineación oficial del equipo 'Horta U.E' en el partido
Tiene mucha potra 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squad F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 37 minuts, Alejandro Neruda va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Squad. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Neruda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el Squad va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alejandro Neruda, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Squad al minut 44, que va llançar ajustat al pal en Fabinho Bauke. 4 - 1 pels locals.
  • 190 Minuto 63 (Gol de falta): Al 63 minuts, El Squad va fer el 5-1. En Corifeu Capiperibe va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Squad va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Édouard Benard en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Guanyavents, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Evandro Luiz Luchetta de Squad va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Horta U.E

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Marek Nedbálek, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Horta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Manu Isasaga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Horta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Jasper van Kuppeveld va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jasper van Kuppeveld va fer al minut 76 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Ricardo Ferrán, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Horta, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Jasper van Kuppeveld va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Gúnuz de Horta es va guanyar la targeta groga merescudament.