Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731622360

Amistoso (Int., RC) 731622360 Información oficial sobre el partido 731622360 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 3 - 5 Mathay Crislis Alineación oficial del equipo 'Mathay Crislis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spartak de Santiago Alineación oficial del equipo 'Spartak de Santiago' en el partido 3 - 2 Mathay Crislis Alineación oficial del equipo 'Mathay Crislis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,1 % 18,2 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Santiago

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Silvano Mercx, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Santiago es posava per davant!
  • 130 Minuto 19 (Gol de falta): Als 19 minuts, Chahid Fryadi va ampliar l'avantatge de Santiago amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Santiago va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlo Laneve va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Carlo Laneve, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Chahid Fryadi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santiago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Mathay Crislis

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bastião Ribeiro va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 38, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Crislis, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 43 i semblava que Crislis desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Bastião Ribeiro va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 56 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Shamaan Thaufeeq.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): El jugador Athirson Vasco de Crislis es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Crislis augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Crizam Ribeiro es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Crizam Ribeiro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 225 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Bastião Ribeiro va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Shamaan Thaufeeq va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Crislis va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alexandru Paul que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Crizam Ribeiro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Macedo, però la pilota va topar amb el travesser.