Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731622315

Amistoso (Int.) 731622315 Información oficial sobre el partido 731622315 en Hattrick

25.05.2024 15:30:00

Lujzaváros FC Alineación oficial del equipo 'Lujzaváros FC' en el partido 2 - 1 Camilas Boys Alineación oficial del equipo 'Camilas Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lujzaváros FC Alineación oficial del equipo 'Lujzaváros FC' en el partido 4 - 0 Camilas Boys Alineación oficial del equipo 'Camilas Boys' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lujzaváros FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Lujzaváros equilibrava la balança al minut 55. En 牛 (Niu) 少鹏 (Shaopeng), veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lujzaváros contenien la respiració mentre en Dominik Marjai s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Márk Rózsás va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lujzaváros.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lujzaváros a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Damazy Wojtkowski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de 牛 (Niu) 少鹏 (Shaopeng) marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Béla Ray que va xutar a fora per molt poc.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Lujzaváros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gunnar Tamm va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Evgeniy Muzyukin.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Damazy Wojtkowski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Camilas Boys

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Camilas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Bautista Cuíña, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Gilete de Camilas es va guanyar la targeta groga merescudament.