Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731622259

Amistoso 731622259 Información oficial sobre el partido 731622259 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

U.D. Malacitana Alineación oficial del equipo 'U.D. Malacitana' en el partido 0 - 3 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Malacitana Alineación oficial del equipo 'U.D. Malacitana' en el partido 1 - 0 @valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Malacitana

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 82 amb una falta ben llançada per en Tomasz Omachel, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

@valencia f. C

Goles Goles

  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 11, en Saska Uusiautti la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Spartak Karekinyan que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de @valencia va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Frode Ringdal, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, @valencia va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Saska Uusiautti, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Saska Uusiautti va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 3. En Cornel Roos va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Racław Wierus després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lech Dulczewski va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Philippe Mafli al minut 41.
  • 284 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Philippe Mafli de @valencia va fallar un penal al minut 67, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ole Brunvoll de @valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.