Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731621877

Amistoso (Int., RC) 731621877 Información oficial sobre el partido 731621877 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 2 - 4 Club Atlético Goes Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Goes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 0 - 2 Club Atlético Goes Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Goes' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sants Naptakers

Goles Goles

  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): El jugador 温 (Wen) 儒泽 (Ruze) de Naptakers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Pedro del Río va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Federico Lacomba de Naptakers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert 'Canela Fina' Canela de Naptakers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Atlético Goes

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): En Milán Hegedüs va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 17. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Abdallah Zahi de Atlético va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Milán Hegedüs va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Atlético gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Atlético augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gabriel Cruz Aguirre es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Emiel Blokzijl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ali 'Saki' Afhami va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Emiel Blokzijl va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Emiel Blokzijl va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ali 'Saki' Afhami va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el Atlético va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Aghil Nouri s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aghil Nouri, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aghil Nouri va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdallah Zahi.