Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731620388

Amistoso 731620388 Información oficial sobre el partido 731620388 en Hattrick

22.05.2024 13:45:00

Tha Shadowz Alineación oficial del equipo 'Tha Shadowz' en el partido 5 - 3 fc cipars Alineación oficial del equipo 'fc cipars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tha Shadowz Alineación oficial del equipo 'Tha Shadowz' en el partido 2 - 1 fc cipars Alineación oficial del equipo 'fc cipars' en el partido
Tiene bastante suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tha Shadowz

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Abelardo Vilaboi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Shadowz.
  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Shadowz va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 15, quan Abelardo Vilaboi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Shadowz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mihails Siliņš des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Shadowz va aconseguir el 4 - 2 quan Mihails Siliņš va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Shadowz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tjarco Zoetemelk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joe Murdocca de Shadowz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

fc cipars

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Elvijs Mūrnieks va anar directament als peus de Feliks Wyczyński que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors de cipars no defallien en cap moment. Producte d'això, en Mārtiņš Sudrabiņš va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 154 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Trofim Baboshin va significar el 4 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Didžus Stūrītis va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Diego Masina va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Feliks Wyczyński de cipars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimir Berestov de cipars es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.