Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731619417

Amistoso (Int., RC) 731619417 Información oficial sobre el partido 731619417 en Hattrick

25.05.2024 21:00:00

gomche team II Alineación oficial del equipo 'gomche team II' en el partido 5 - 4 Don Currito Alineación oficial del equipo 'Don Currito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
gomche team II Alineación oficial del equipo 'gomche team II' en el partido 5 - 1 Don Currito Alineación oficial del equipo 'Don Currito' en el partido
Tiene un resultado normal 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gomche team II

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 5 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jacky van den Burg. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 8, en Hans-Georg Lieb del gomche va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Tristan Waber que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Pierre-Emmanuel Blondy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a gomche i així augmentar el marcador a 4 - 2 als 43 minuts de joc. Mentre en Jacky van den Burg el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 121 Minuto 101 (Gol por el centro): Al minut 101 els aficionats van embogir quan en Abdelhadi Le Guyader va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de gomche.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hans-Georg Lieb va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Jacky van den Burg gairebé va marcar per a gomche des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): gomche va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tristan Waber ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): gomche va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Marko Grgat va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): gomche va ser a punt de marcar al minut 90, quan el seu jugador Hans-Georg Lieb va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 管 (Guan) 福林 (Fulin)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fausto Casoria. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Don Currito

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Milko Kostadinov arribés a peus de Cálico López, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Currito el 3 - 1.
  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Santiago Picazo García va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Currito va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 35.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Giovanni Amodeo va anar directament als peus de Santiago Picazo García que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 3.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Currito sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Cálico López va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Currito van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Santiago Picazo García des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Ramón Aguado López, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giovanni Amodeo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Aguado López de Currito es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.