Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731618925

Amistoso (Int., RC) 731618925 Información oficial sobre el partido 731618925 en Hattrick

26.05.2024 20:00:00

San Loekoe United Alineación oficial del equipo 'San Loekoe United' en el partido 4 - 3 Surrey Shooters Alineación oficial del equipo 'Surrey Shooters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Loekoe United Alineación oficial del equipo 'San Loekoe United' en el partido 0 - 2 Surrey Shooters Alineación oficial del equipo 'Surrey Shooters' en el partido
Tiene mucha potra 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Loekoe United

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El porter de Loekoe va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jorg Leuven va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 52, indicava inequívocament que en Jorg Leuven va saber trobar la xarxa rival. Loekoe desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Christian Uphoff va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Loekoe, Randy van Kuppeveld, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joep Aantjes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Loekoe.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Loekoe va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Christian Uphoff va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Loekoe van sortir al contraatac al minut 76, però Klaus Overberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Surrey Shooters

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 28 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Julio Cuéllar de Shooters marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Timothé Chartier va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Shooters va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 84.
  • 154 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Charlie Jackman va significar el 4 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Josué Bélanger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Silpa Junsiri va estar a punt de posar per davant a Shooters amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesse Coret va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Walter Samuel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 75, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Charlie Jackman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.