Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731618696

Amistoso (Int.) 731618696 Información oficial sobre el partido 731618696 en Hattrick

26.05.2024 16:40:00

Atlético Moçambicano Alineación oficial del equipo 'Atlético Moçambicano' en el partido 4 - 3 Taterende Squaw Alineación oficial del equipo 'Taterende Squaw' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlético Moçambicano Alineación oficial del equipo 'Atlético Moçambicano' en el partido 6 - 1 Taterende Squaw Alineación oficial del equipo 'Taterende Squaw' en el partido
Tiene mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Moçambicano

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Moçambicano van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Adérito da Costa en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Benedito '20buscar' Coelho va acabar en una passada genial cap al jugador de Moçambicano Baktybek Bozgunbaev, que va marcar el 2 - 2.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Isaam Zabeer va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Passats 90 minuts, Isaam Zabeer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Moçambicano es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Johann Onzea de Moçambicano va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Benedito '20buscar' Coelho que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): Moçambicano va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 37, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Moçambicano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Baktybek Bozgunbaev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Isaam Zabeer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Taterende Squaw

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Filip Conradsen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tom Hughes de Taterende l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): El Cristian Checchelani va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Taterende. 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Cristian Checchelani, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Philip Todman de Taterende va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.