Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731618555

Amistoso (Int.) 731618555 Información oficial sobre el partido 731618555 en Hattrick

25.05.2024 20:00:00

FC Lahnus Alineación oficial del equipo 'FC Lahnus' en el partido 2 - 5 the Infidelz Alineación oficial del equipo 'the Infidelz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Lahnus Alineación oficial del equipo 'FC Lahnus' en el partido 1 - 4 the Infidelz Alineación oficial del equipo 'the Infidelz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lahnus

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a FCL va ser Kaskyrbay Dairov.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Konsta Huitula va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a FCL.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Mikko Olkoniemi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kaskyrbay Dairov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FCL va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miika Järvinen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Pierre Alemparte Gallardo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver Dearing.

the Infidelz

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jimmy Lacunza va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Infidelz va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 47.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 56 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Floran Trappeniers.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Aldo Segl va anar directament als peus de Anton Köb que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Anton Köb de Infidelz va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Infidelz va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adrian Gogoncea, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Aldo Segl al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Infidelz va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 23, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Morris Lallemand.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Aldo Segl va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Zeltso Arrimillaga la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Infidelz havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Adrian Gogoncea al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.