Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731618035

Amistoso (Int.) 731618035 Información oficial sobre el partido 731618035 en Hattrick

26.05.2024 20:00:00

Queens of the South Alineación oficial del equipo 'Queens of the South' en el partido 2 - 0 Real Spaik Alineación oficial del equipo 'Real Spaik' en el partido
2 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
1 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 2
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
66 % Posesión 90' 34 %
Normal Táctica Normal
Queens of the South Alineación oficial del equipo 'Queens of the South' en el partido 2 - 0 Real Spaik Alineación oficial del equipo 'Real Spaik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Queens of the South Alineación oficial del equipo 'Queens of the South' en el partido 8 - 0 Real Spaik Alineación oficial del equipo 'Real Spaik' en el partido
Está más tieso que su rival 8.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Queens of the South

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nisani Arbel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Queens se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 78.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Queens va aconseguir el 2 - 0 quan Lincon Araújo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Arne Wijnaldum va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Queens se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nino Bordewijk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Samuel Willebrands va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Nino Bordewijk, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Henk Jan Kailola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorick Wippert de Queens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Spaik

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Endrike Momotxua va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Desley Duin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vaggelis Kavouris que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Jorge Raúl Caseda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerhard Klingbacher de Spaik va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerhard Klingbacher de Spaik va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51, Jesús Aurell de Spaik va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.