Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731617923

Amistoso 731617923 Información oficial sobre el partido 731617923 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Tuterones Alineación oficial del equipo 'Tuterones' en el partido 1 - 5 Gonators Lima Alineación oficial del equipo 'Gonators Lima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tuterones Alineación oficial del equipo 'Tuterones' en el partido 3 - 1 Gonators Lima Alineación oficial del equipo 'Gonators Lima' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuterones

Goles Goles

  • 102 Minuto 14 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 14 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Lajos Gaál, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Tuterones a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Albano Miguel Carreiros va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 28 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 203 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jaime Onieva i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Tuterones, però el xut de Gustavo Adolfo Osorio va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso van Assendelft de Tuterones es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 60, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Tuterones va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 80 que Jaime Onieva no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Gonators Lima

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Gonators va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Oleksandr Timchenko va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Xabat Bidasolo de Gonators l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 13 de partit.
  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 22 minuts, Benoît Landenfeld va superar per velocitat Lucio Labra per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Aravo García Carrión de Gonators va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Gonators per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 78. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Oleksandr Timchenko. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.