Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731617007

Amistoso (Int.) 731617007 Información oficial sobre el partido 731617007 en Hattrick

25.05.2024 13:20:00

FC Zlata Generacija Alineación oficial del equipo 'FC Zlata Generacija' en el partido 4 - 0 FK Crvena zvezda Club Alineación oficial del equipo 'FK Crvena zvezda Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Zlata Generacija Alineación oficial del equipo 'FC Zlata Generacija' en el partido 4 - 0 FK Crvena zvezda Club Alineación oficial del equipo 'FK Crvena zvezda Club' en el partido
Tiene un resultado normal 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Zlata Generacija

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Zlata va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fritz-Volker Zagermann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fritz-Volker Zagermann, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Horacio Castaño de Zlata va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): En Yuli Videnov conduïa pel cercle central i, veient a en Mark Nygaard desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): El Zlata se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 36, en Fritz-Volker Zagermann va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Yiannis Chardalias. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Horacio Castaño de Zlata va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Lesław Sielewicz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Giorgio Concari va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FK Crvena zvezda Club

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Halil Hüray de Crvena es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Halil Hüray de Crvena va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".