Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731616707

Amistoso (Int.) 731616707 Información oficial sobre el partido 731616707 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 3 - 2 Bob's your Uncle Alineación oficial del equipo 'Bob's your Uncle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 8 - 1 Bob's your Uncle Alineación oficial del equipo 'Bob's your Uncle' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duski United

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Rafael Guantes va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rafael Varas arribés a peus de Loris Minni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Duski Utd el 2 - 1.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Duski Utd va ser Miguel Buj.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Rafael Varas del Duski Utd ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Loris Minni per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Verne Lehtelä va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zernin Altzibar-aretxuluaga va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Verne Lehtelä va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 77 per blocar una centrada d'en Zernin Altzibar-aretxuluaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Duski Utd.

Bob's your Uncle

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mariusz Rylski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Uncle.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Als 53 minuts de partit, Gnangra Primo de Uncle va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Björn Schröter va deixar a Cristian Osorio Bazan assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): François-Xavier Duflos de Uncle es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.