Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731616550

Amistoso (Int., RC) 731616550 Información oficial sobre el partido 731616550 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

TUTU & CUCU & MUMU Alineación oficial del equipo 'TUTU & CUCU & MUMU' en el partido 2 - 5 FC.Monopoli Alineación oficial del equipo 'FC.Monopoli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TUTU & CUCU & MUMU Alineación oficial del equipo 'TUTU & CUCU & MUMU' en el partido 2 - 1 FC.Monopoli Alineación oficial del equipo 'FC.Monopoli' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,0 % 12,0 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TUTU & CUCU & MUMU

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del TUTU s'esgargamellaven dempeus per esperonar Renán Romo que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 25 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de TUTU van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jordi Nadal en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): TUTU per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Helmut Fekete va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): TUTU va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Valentí Garrofé va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Fernando Mealla, el jugador de TUTU va ser expulsat al minut 21.

FC.Monopoli

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Mono va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jonas Meise va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): Al 27 minuts, El Mono va fer el 1-2. En Georg Gremmel va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Mono va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Andi Meckel, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Helge Kiele va augmentar l'avantatge de Mono a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TUTU. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mario Rebel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mono es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 5 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Thönis Willibald de Mono, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Freimut Wortig.