Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731616241

Amistoso (Int., RC) 731616241 Información oficial sobre el partido 731616241 en Hattrick

25.05.2024 14:00:00

Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 1 Kickers Holterfehn Alineación oficial del equipo 'Kickers Holterfehn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 0 Kickers Holterfehn Alineación oficial del equipo 'Kickers Holterfehn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tavernes

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Salvador Pérez Mora va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 14.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Tavernes, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Diego Elordi per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Salvador Pérez Mora del Tavernes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tavernes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Echeandía, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Juan Diego Elordi gairebé va marcar per a Tavernes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Juan Diego Elordi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carsten Simmons va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pekka Kankaanperä de Tavernes es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Kickers Holterfehn

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Clemens Walpen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Clemens Walpen va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Holterfehn van sortir al contraatac al minut 68, però Vladislav Klinkin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ludwig Hauschel de Holterfehn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.